2016 – 2017 : Modernisation d’une ligne de découpe de porc
Extension de l’usine – 2 500 m² – 3 M€ HT
2013 : Reconstruction local emballage, extension et réaménagement des locaux sociaux et bureaux – 0,9 M€ HT
2010 : Création d’un quai d’expédition congelés, extension chambre froide benne à os, aménagement atelier – 2 M€ HT
2007 – 2011 :
Réaménagement et extension d’un atelier de découpe de porcs – 100 T/jour – 2 000 m² – 2,4 M€ TTC
Bonnetable (72) – Pays de la Loire
3 rue Jacques BREL
44800 Saint Herblain
+33 (0)2 51 83 72 55
cetrac.nantes@cetrac.fr
©Copyright 2021 Cetrac. Tous droits réservés – Designed with 📐 by Monsieur Lucien – Mentions légales – Politique de confidentialité
Opt-out complete; your visits to this website will not be recorded by the Web Analytics tool. Note that if you clear your cookies, delete the opt-out cookie, or if you change computers or Web browsers, you will need to perform the opt-out procedure again.
You may choose to prevent this website from aggregating and analyzing the actions you take here. Doing so will protect your privacy, but will also prevent the owner from learning from your actions and creating a better experience for you and other users.
The tracking opt-out feature requires cookies to be enabled.